Poker

Hej!
Imorse hade jag ett nationellt prov i svenska igen, det gick väl helt okej. Efter provet slutade jag egentligen och hade kunnat gå hem, men jag ville äta i skolan så jag stannade kvar. Alex var också kvar i skolan så jag var med honom. Först satt vi bara och kollade på videor tillsammans med en tjej som går i hans klass, men efter ett tag kom Oskar och frågade om vi skulle vara med och spela poker, så vi var med.
 
När vi hade ätit skulle jag ju egentligen gå hem till Jani, men de andra fortsatte spela poker så det blev bara så att jag stannade kvar och spelade med dem tills deras nästa lektion började. Nu sitter jag hos Jani, kom hit för inte så länge sen.
 
Jag är så himla förkyld idag så provet var verkligen jobbigt att göra. Näsan rann hela tiden och jag var tvungen att hosta och nysa en massa. Jag hoppas i alla fall att det gick bra. 
 
Jag ska hem med pappa när han slutar, men före det måste jag orka gå till mamma och hämta såna där rör som man lägger mynt i, vi samlar in alla våra mynt hemma så vi kan lämna in dem på banken innan de inte går att använda mer.
 
Idag har varit en lugn och bra dag hittills, men imorgon blir det säkert mycket jobbigare eftersom det är en ganska lång skoldag och jag har idrott..
 
Ha det bra! :)
Asså den här tröjan fick jag av Eveliina och först ville jag inte använda den för den visade mina former så bra men nu känner jag verkligen bara ÄSCH, den är så fin!
RSS 2.0