Myran

Hej!
Nu har jag, som ni kanske märkt, haft en väldigt lång bloggpaus. Det här är på grund av att jag är så trött när jag kommer hem från jobbet och för att vara ärlig så glömmer jag bort det på helgerna.
 
Som en del av er vet så har jag fyllt år den 24 juni. Jag fick en massa fina saker och en del släktingar kom och fikade hos oss. Min födelsedag var på midsommarafton så på kvällen åt vi god middag hemma hos mamma.
Hoppas ni hade en fin midsommar :)
 
Förutom min födelsedag så har det nästan inte hänt något alls. Jag har jobbat o jobbat, är nu inne på sista arbetsveckan. Tid att umgås med till exempel Jani har jag knappt haft. I måndags gick jag ut och åt med Ida och Eve, det var mysigt. 
 
Idag på jobbet fick jag i uppgift att rykta en häst som står i boxvila på grund av ett skadat ben. Jag trodde det skulle vara lite jobbigt eftersom de flesta hästar jag har ryktat bara trampar omkring, men den här hästen stod helt stilla och jag såg att hon verkligen njöt. Jag blev helt kär i den här stackars hästen, Myran heter hon, och tycker så synd om henne för att hon inte får gå ut och äta gräs med de andra. Jag plockade såklart in lite gräs till henne när jag hade ryktat henne. Nu vill jag knappt få sommarlov för jag har blivit så kär i Myran och vill se henne varje dag och se att hon blir bättre. Blir hon inte bättre så väntar nog något fruktansvärt som jag inte ens orkar tänka på..
 
Alltså jag är jätteglad att jag snart blir ledig men jag kommer verkligen sakna det här jobbet. Jag har fått det bästa tänkbara sommarjobbet och jag är så fäst vid det vid det här laget att det känns tråkigt att lämna. Skulle gärna komma tillbaka och jobba där efter att jag fått ha sommarlov. Fast jag vill ju tillbaka till skolan igen i höst! Där är ju mina vänner.
 
Det har gått så många dagar nu så att jag hade kunnat säga jättemycket, det är svårt att välja ut det viktigaste. Men nu tror jag att jag sagt vad jag vill få sagt. Ska verkligen försöka komma tillbaka på banan med bloggandet nu.
 
Ha det bra! :)
 
RSS 2.0