En ny idé

Hej!
Igår när jag lade upp bilden på smoothien som jag gjorde några dagar tidigare så kom jag på en rolig ny idé till min blogg. En del av er kommer säkert tycka att det är en riktigt tråkig idé, medan andra kommer tycka om den. Men så är det väl med allt. Jag vet tyvärr inte vilka ni är och vad ni vill läsa.
 
Min nya idé handlar i alla fall om recept. Jag har under de senaste veckorna testat en del nya recept som mamma skrivit ut från nätet. Det är mest smoothies. Jag tycker det är kul att testa nya smaker och därför tänkte jag att det kanske ni också tycker. Min idé är alltså att när jag testar ett nytt recept ska jag dela med mig av det på bloggen, jag ska även skriva vad jag tyckte om det. Alltså ifall det var gott, lätt att göra osv. Jag kan även ge tips ifall det finns några att ge. 
 
Ni som tycker att sånt här är urtråkigt behöver inte oroa er, jag kommer inte fylla bloggen med recept, det kommer vanliga inlägg där emellan. Jag provar ju inte så många nya recept att det skulle täcka hela bloggen. Jag kan inte heller lova att den här idén håller så länge, det beror ju på hur länge och hur mycket jag provar nya recept. 
Eftersom att jag nu provat flera recept utan att skriva om dem så kommer jag "sprida ut" dem lite så att inte alla kommer efter varann. När jag har skrivit om alla dem så får vi ju se om jag fortfarande håller på och testar, alltså om jag fortfarande kan göra det här. 
Kom bara ihåg att det är mest smoothies och typ frukost/kvällsfika, så att ni inte blir besvikna om ni trodde att det var riktig mat jag provade.
 
 
Jag hade tänkt lägga upp ett recept idag och skriva om det men jag ser att det här inlägget blev ganska långt redan. Pappa köpte en mixer som är speciellt gjord för att göra smoothies. Jag gjorde min nuvarande favorit-smoothie på en gång vi kom hem och det var det receptet jag hade tänkt dela med mig av, men det får väl kanske bli imorgon då :)
 
Ha en bra kväll! :D
Söt bild från imorse. Kvaliteten suger för det var mörkt i rummet, sorry.
 
RSS 2.0