Cykla i snön

Hej!
Idag är en riktig slappdag, det enda riktigt vettiga jag gjort idag är att gå med hundarna. Slappdagar är sköna men jag älskar att umgås med folk också, som igår. 
 
Imorgon ska jag till Jani, men pappa hinner inte skjutsa mig förrän efter 16 och det känns lite sent. Inte sen kväll såklart men sen dag, jag vill ju hinna vara där ett tag före det blir natt. Jag har därför gått ut och letat fram en cykel idag, försökte hitta min cykel men hittade den inte så tog en annan. Japp, jag ska cykla i haparanda i april (det är första april imorgon) fast det finns massa snö kvar på vägarna! Jag är galen men jag är desperat på att komma dit tidigare så om det inte går bra att cykla är min reservplan att hoppa av och leda cykeln... För er som inte vet så är det ca. en halv mil från pappa till stan, det kommer ju gå suveränt. Men träning får jag väl i alla fall, för jag lär cykla ganska fort, så då behöver jag inte må dåligt över att jag inte går på gymmet imorgon :)
 
Så fort jag har skrivit klart det här inlägget ska jag gå ner och fråga pappa om han är redo att köra mig till ungdomsmottagningen snart. De har precis öppnat där och jag måste få nya p-piller. För er som inte vet hur det går till så förklarar jag kort: Jag går till ungdomsmottagningen och säger att mina p-piller snart är slut, barnmorskan som jobbar där gör något på datorn och vips så finns det piller jag kan hämta ut på apoteket om jag bara visar mitt leg. Alltså nej, pillerna flyger inte dit när hon trycker på en knapp precis, men jag får inte ut några piller därifrån om jag inte besökt henne först och hon har fixat nåt. Så sen när de pillerna tar slut och jag inte får hämta ut mer från apoteket så måste jag till ungdomsmottagningen igen. Ni vet säkert redan allt det här men om det fanns någon som inte visste så vet du nu :)
 
Egentligen var det inget mer, nu ska jag åka till ungdomsmottagningen :)
Ha det bra!
Snart, mamma, är vi utomlands igen!
RSS 2.0