En praktikvecka kvar

Hej!
För ungefär 1 timma sen så kom jag hem från gymmet. Eller hem och hem.. jag är hos Jani, men jag är här så ofta så jag har börjat kalla det för mitt hem. Idag har jag varit ledig, så jag sov hos Jani från igår. Det första jag tänkte på när jag vaknade var att idag måste jag verkligen gå till gymmet no matter what. För imorgon hinner jag ju inte heller, jag jobbar kväll. Åh vad det hade varit skönt med sovmorgon imorgon, först en extra lång helg eftersom jag är ledig idag och sen sovmorgon på tisdag. Men jag måste gå med hundarna, så jag måste ändå stiga upp klockan 6. Men jag ska nog försöka vila lite efter det, eftersom jag jobbar till 9 på kvällen och annars blir jag så himla trött på jobbet sen.
 
Idag ska jag till pappa, det var väldigt länge sedan jag sov där. Jag har varit hos mamma i 3 veckor i rad eftersom att förra pappa veckan så var pappa bortrest på någon kurs. Robert har varit lite mer hos pappa, men jag har varit hos mamma för att det har underlättat för mig med Trassel. Annars hade jag behövt stiga upp så fruktansvärt tidigt flera gånger för att hinna gå med hundarna före jobbet. Det blir lättare sen när jag är tillbaka i skolan, inte lika tidiga mornar. Nu är det bara en vecka kvar av praktiken och sedan är det sportlov, så skönt. 
 
Jag gillar min praktikplats och jobbarkompisarna där. Alla är snälla och trevliga och behandlar mig väl. Men i skolan är jag trygg och vet alltid var jag ska vara. Skolan är som hemmaplan och praktiken är som bortaplan, man spelar väl alltid lite bättre på hemmaplan ändå? Jag har haft kul på praktiken, faktiskt roligare än vad jag hade trott, men jag saknar ändå skolan också. Mest saknar jag Eveliina. Vi skulle ha umgåtts idag men hon var tvungen att ändra sin ledighet så det gick inte, men nu är det ju bara 2 veckor kvar tills vi ses igen. 
 
Nu ska jag njuta av resten av min lediga dag :)
Ha det bra!
Fotocred till Jani 
RSS 2.0